HART VOOR HILVERSUM

 

 

 

Ruim vijftig kinderen en enkele tientallen opa’s, oma’ vaders en moeders troffen elkaar op de spontaan georganiseerde KINDERSPEELMIDDAG van Hart voor Hilversum op woensdagmiddag 21 augustus op het grasveld bij de Bethlehem Kerk.

De kinderen konden zich vermaken met een springkussen waar partijlid Wim van de Brink ervoor zorgde dat iedereen aan bod kwam. Daarnaast konden de kinderen zelf stroopwafelbakken met raadslid Ria de Jong. Ook was er hockey onder leiding van wethouder Karin Walters en het Rad van Avontuur met (uiteindelijk) voor ieder kind een leuke prijs van raadslid Regie Redmeijer. Tenslotte konden de kinderen stoepkrijten en meer buitenspelletjes doen, onder leiding van jongerenwerker Hassan van Versa in Zuid.

Het weer werkte bijzonder mee aan deze zeer geslaagde speelmiddag. Juist, vanwege het niet doorgaan van de traditionele huttenbouw, had het bestuur van Hart voor Hilversum besloten, dat er toch iets in de laatste vakantieweek moest worden georganiseerd voor de kinderen in Zuid. Een spontane, door bestuursvoorzitter Angelika Pelsink en mede-bestuurslid Chris Groeneveld, snel georganiseerde kinderspeelmiddag was het resultaat.

Aan het eind van de middag vertrokken alle kinderen met blije gezichten en een voldaan gevoel weer naar huis. Voor volgend jaar hoopt men toch ook dat de huttenbouw weer op het programma zal staan.

ook hebben we afscheid genomen van ons bestuurslid Moos van dorp die gaat studeren in Groningen wij wensen heb veel succes en wijsheid komende jaren.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *