Mijn naam is Eduard Metz, ik ben 44 jaar oud en ik kom uit Hilversum. Fotograferen is altijd al mijn passie geweest, al sinds ik jong was. Tijdens zomervakanties stond mijn focus altijd op fotografie en ik speelde liever met mijn fotocamera dan met een voetbal op straat. Tegenwoordig ben ik vaak te vinden als fotograaf bij lokale evenementen. Afgelopen jaar heb ik bijvoorbeeld foto’s gemaakt tijdens Hilversum Alive, de campagne van Hart voor Hilversum en de Santa Run in Hilversum. Vanaf dit jaar wil ik me ook gaan richten op het fotograferen van bruiloften, evenementen en gebeurtenissen in de buurt.

Daarnaast ben ik erg actief in de Fotoclub, waar ik samen met andere leden foto’s bespreek, opdrachten uitvoer en deelneem aan wedstrijden. Ook ben ik vrijwilliger bij de Geus, waar ik af en toe help en tevens de huisfotograaf ben.

Naast mijn passie voor fotografie werk ik al 25 jaar bij Hocras, waar ik producten scan. Ik ben ook actief lid van de lokale politieke partij Hart voor Hilversum, waar ik vorig jaar verkiesbaar was. Verder ben ik betrokken bij het cliëntberaad bij Sherpa. Naast al deze activiteiten ben ik een fervent fietsliefhebber. Zodra ik de kans krijg, stap ik op mijn fiets om een ritje te maken door het altijd gezellige Hilversum en de omliggende plaatsen. Ook ga ik graag wandelen op de nabijgelegen heide, waar ik vlakbij het bos woon.