Mijn naam is Eduard Metz, ik ben 40 jaar en kom uit Hilversum. De liefde voor fotograferen zat er bij mij al vanaf jonge leeftijd in. Zo stonden de zomervakanties voor mij altijd in het teken van fotograferen en speelde ik liever met mijn fotocamera dan met een voetbal op straat. Op dit moment ben ik vaak als fotograaf te vinden op lokale evenementen. Zo stond ik afgelopen jaar op Hilversum Alive, fotografeerde ik tijdens de campagne van Hart voor Hilversum en fotografeerde ik ook tijdens de Santa Run in Hilversum. Vanaf dit jaar wil ik mij ook gaan bezighouden met het fotograferen van bruiloften en evenementen en gebeurtenissen in de buurt.

En ik ben zeer actief in de Fotoclub waar ik met anderen leden foto`s bespreken en op drachten uit voeren en aan wedstrijden mee doen. Ook ben ik actief bij de geus als Vrijwilligers waar ik af en toe mee help en ook Foto`s mag maken

Buiten het fotograferen ben ik dit jaar 20 jaar werkzaam bij de Hocras en scan producten. Daarbij ben ik actief lid van de lokale politieke partij Hart voor Hilversum, waar ik vorig jaar verkiesbaar voor was. Ook hou ik mij bezig met het cliëntberaad bij Sherpa. Buiten alle werkzaamheden die ik doe om, ben ik ook een groot liefhebber van fietsen. Als het maar even kan spring ik op de fiets om een rondje door het altijd gezellige Hilversum en de plaatsen daaromheen te fietsen of ga stuk wandelen op de hei in noord waar ik woon en zo tegen bos aan kijk.